احسان حدادی در آمریکا چه می کند؟
به گزارش مجله تانی بای، المپیک توکیو قرار است پس از یک سال تعویق به دلیل شیوع ویروس کرونا در تاریخ اول مرداد 1400 برگزار شود، یعنی ورزشکاران رشته های مختلف که پیروز به کسب ورودی این بازی ها شده اند، حدود 80 روز زمان دارند تا آماده حضور در بزرگترین رویداد ورزشی جهان شوند. در این میان مسئولان برای برخی رشته ها و ورزشکاران شانس مدال قائل شده اند و امیدوارند که با حمایت از آنها، سهم ایران را در سبد مدالی المپیک بالاتر ببرند.
احسان حدادی، قهرمان پرتاب دیسک آسیا و دارند مدال نقره المپیک 2012 لندن هم یکی از کسانی است که مسئولان به کسب مدال او امیدوار هستند و در این راستا شرایط مد نظرش را مهیا کرده اند تا در آرامش و به دور از دغدغه، تمرینات خود را دنبال کند و پس از گذشت دو المپیک دوباره دوومیدانی ایران را صاحب مدال کند.
اما به تازگی اخباری در مورد آماده نبودن این ورزشکار مطرح شده است؛ علی رضایی دبیر فدراسیون دوومیدانی در مورد شرایط آمادگی حدادی به ایسنا گفت: آقای حدادی آسیب دیدگی داشت و عمل کرد، بنابراین تا به شرایط پرتاب های سابق خود برشود، زمان بر است. در حال حاضر بحث بدنسازی را پشت سر گذاشته و برنامه پرتاب را از اواخر هفته گذشته شروع کرده است.
حدادی 21 بهمن راهی آمریکا شد تا زیر نظر مک ویلکینز تمریناتش را دنبال کند و اکنون با گذشت نزدیک به سه ماه خبر هایی در مورد آماده نبودنش مطرح شده و این شائبه را ایجاد کرده که آیا او از همین الان حرف و حدیث ها را شروع کرده تا برای نتایج احتمالی در المپیک توجیهی داشته باشد یا حتی در صورت کسب مدال برای کار خود ارزشی فراتر از حد قائل شود؟
شرایطم از نظر آماده سازی و روحی کاملا شبیه المپیک لندن است که به همین دلیل خیلی به کسب مدال در توکیو امیدوارم این بخشی از گفته های حدادی در اردوی کیش و قبل از اعزام به آمریکا است که در دیدار با مهدی علی نژاد، معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در تاریخ 11 بهمن مطرح کرده است. اما با وجود گذشت بیش از سه ماه از آن تاریخ و تمرین حدادی در آمریکا و زیر نظر مربی خارجی، چگونه اعلام می شود که او آمادگی ندارد؟
شاید افراد کمی در ورزش قهرمانی ایران باشند که مسئولان همه جوره از آن ها حمایت و برنامه های آن ها را به دقت اجرا کنند که یکی از آن ها حدادی است که به واسطه مدال آوری در المپیک و بازی های آسیایی مورد توجه ویژه قرار گرفته است. همین شد که برای عمل جراحی ساده خارپاشنه آلمان را انتخاب کرد و با حمایت کامل بیش از 56 روز در این کشور ماند.
فدراسیون پزشکی ورزشی 8000 هزار یورو برای پرداخت هزینه جراحی خارپاشنه و هتلینگ بیمارستان احسان حدادی در آلمان اختصاص داد و سایر هزینه ها هم با فدراسیون دوومیدانی بود. هرچند این ورزشکار برای انجام عمل خود در ایران از پزشکان تضمین خواست که نتیجه موفقیت آمیز باشد و در آینده ورزشی اش تاثیر منفی برجای نگذارد، اما اکنون جراحی خارپاشنه در کشور آلمان، به عنوان دلیلی برای عدم آمادگی اش مطرح شده است که البته دیگر اتهامی در این زمینه متوجه پزشکان ایرانی نیست.
از طرفی دیگر هزینه های زیادی که برای اردو، مربی آمریکایی، حقوق و امکانات مدنظر حدادی در نظر گرفته می شود، بخش زیادی از بودجه کل دوومیدانی کشور است به گونه ای که بسیاری از کارشناسان و ورزشکاران این نوع تخصیص بودجه را ناعادلانه دانسته اند و معتقدند که دوومیدانی فقط به احسان حدادی محدود نمی شود. باید ببینیم که عملکرد این ورزشکار در المپیک چگونه است و می تواند وعده هایش را عملی کند؟
منبع: فرارو