برترین انیمه های الهام بخش که برای سال نو به شما انگیزه می دهند

به گزارش مجله تانی بای، یکی از مهم ترین دلایلی که بینندگان زیادی به سمت انیمه ها جذب می شوند، به خاطر داستان های خلاقانه و منحصربه فردی است که این انیمه ها به تصویر می کشند. بعضی از این داستان ها چنان تکان دهنده اند که ممکن است بر زندگی شخصی اتان تأثیر بگذارند. بعضی از برترین انیمه های تمام ادوار آن هایی هستند که با خاصیت الهام بخش خود، می توانند به شما انگیزه بدهند. این انیمه ها با پیغام های مثبت و تأثیرگذاری که دارند، یاری می نمایند از دشواری های زندگی عبور کنید یا حداقل با نگاه تازه ای به آن ها نگاه کنید. برترین انیمه های الهام بخش اغلب شخصیت های مصمم و باانگیزه ای دارند که ارتباط گرفتن با آن ها راحت است و با تماشا مسیر دشواری که قهرمانان این انیمه ها طی می نمایند، شاید شما هم انرژی تازه ای برای تغییر زندگی اتان پیدا کنید.

برترین انیمه های الهام بخش که برای سال نو به شما انگیزه می دهند

برترین انیمه های الهام بخش که باید ببینید

20. جایی فراتر از دنیا (A Place Further Than The Universe)

  • سال انتشار: 2018
  • تعداد اپیزودها: 13
  • کارگردان: آتسوکو ایشیزوکا
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.5 از 10

در جایی فراتر از دنیا چهار دختر دور هم جمع می شوند تا به ماجراجویی بروند؛ یکی از آن ها خشنود و کنجکاو و پرانرژی است و دنبال بهانه ای تا به سرعت سر به ماجراجویی بگذارد. یکی دیگر ستاره تلویزیونی است که دنبال دوستان واقعی می گردد. یکی از آن ها می خواهد با موضوع غیبت مادرش کنار بیاید و آخری به خاطر فشارهای بیرونی و درونی مجبور شد که مدرسه را رها کند و حالا با ناراحتی بقیه هم سن و سال های خود را می بیند که انگار با سرعت از او پیشی گرفته اند. حال ایده سفر این چهار دختر به قطب جنوب کاملا دیوانه وار به نظر می رسد؛ اما اتفاقی است که برای شخصیت ها تجربه ای جادویی می سازد. مخصوصا به لطف کارگردانی آتسوکو ایشیزوکا، که به خاطر لحن و سبک خاص خود شناخته می گردد، ما این جادو را با پوست و استخوان درک می کنیم.

جایی فراتر از دنیا درباره دوستی است و اینکه این روابط صمیمی و ازته قلب چطور می توانند بر اندوه و انزوا غلبه نمایند و کسی را از منجلاب تاریکی بیرون بکشند. این انیمه ای است که تا ماه ها بعد شما را درگیر خودش می نماید و دوست دارید بدانید هر کدام از کاراکترها چه عاقبتی داشته اند. فراتر از آن، داستان چهار دختر یکی از الهام بخش ترین داستان های نوجوانانه است که نه تنها شما را با خود به سفر واقعی به قطب و زیبایی های آن همراه می نماید، بلکه سفر درونی دختران و رشد شخصیتی آن ها در جهت خودشناسی را نشان می دهد و شاید شما را هم مجاب کند تا بیشتر به خودتان توجه کنید.

19. انیمیشن پینگ پونگ (Ping pong the Animation)

  • سال انتشار: 2014
  • تعداد اپیزودها: 11
  • کارگردان: ماساآکی یواسا
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8.5 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.6 از 10

در نگاه اول انیمیشن پینگ پونگ شبیه یک انیمه ورزشی معمولی است؛ در نگاه دوم شبیه یک داستان نوجوانانه درباره دو دوست که می خواهند در رشته خود قهرمان شوند. اما انیمیشن پینگ پونگ همانقدر که سبک نقاشی خاصی دارد، داستان خاصی هم دارد و اگر با داستانش همراه شوید، به مرور با نویسندگی عالی و شخصیت پردازی حتی بهتر، به یکی از برترین انیمه های الهام بخش تبدیل می گردد.

داستان درباره یک بازیکن پینگ پونگ استثنایی به نام پکو است که بعد از یک شکست مفتضحانه، انگیزه خود برای بازی را از دست می دهد. دوست او، نامایل، معدن بی انتها استعداد است؛ اما او هم انگیزه ای برای رقابت ندارد. در ادامه، دو دوست دقیقا در نقطه مقابل یکدیگر قرار می گیرند و در مسابقات ملی شرکت می نمایند. انیمیشن پینگ پونگ درباره اراده، جاه طلبی، انگیزه و رقابت حرف می زند و اینکه چطور فرد باید در تمام این ها معنا پیدا کند. تا آخر داستان می بینیم که بزرگترین جایزه آن جایزه ای نیست که دستمان می دهند، بلکه تمام مسیری است که از سر گذرانده ایم تا به جایگاهی که در آن هستیم برسیم.

18. بهار مثل شیر می آید (March Comes In Like A Lion)

  • سال انتشار: 2016 تا 2018
  • تعداد اپیزودها: 44
  • کارگردان: آکیوکی شینبو، کنجیرو اوکادا
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8.3 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.3 از 10

بهار مثل شیر می آید یکی از احساسی ترین انیمه های این لیست است که اگر دنبال انیمه ای می گشت تا مسائل روزمره خود را فراموش کنید می توانید پای آن بنشینید؛ چون کوله بار مسائلی که قهرمان داستان بر دوش می کشد، کافی است تا خودتان غم دنیا را فراموش کنید. این انیمه الهام بخش داستان ری کیریاما را دنبال می نماید. او بازیکن حرفه ای شوگی است اما خلاف آنچه ظاهرش نشان می دهد، افسردگی شدیدی دارد و حتی تصمیم می گیرد شوگی را به طور کل رها کند. این پسر نوجوان با انواع مختلف مسائل اجتماعی دست به گریبان است و جز افسردگی و ترامای حاصل از دوران کودکی اش، مسائل مالی هم امان او را بریده است. اما پس از آنکه ری با سه خواهر دوست می گردد، یاد می گیرد که تکانی به زندگی خودش بدهد.

بهار مثل شیر می آید یک انیمه عالی است که می تواند به شما یاری کند تا بیشتر در خصوص اهمیت ارتباطات انسانی و نحوه برخورد با زندگی به عنوان یک درونگرا بیاموزید. حتی اگر کسی هستید که از قصد از بروز احساسات دوری می کنید، این انیمه به شما انگیزه می دهد تا مثل ری وجوه مهربان تر زندگی را دریابید. تماشا ری که به مرور یاد می گیرد چطور با تراما روبرو گردد و بر دوستان و نزدیکانش تکیه کند، می تواند برای هرکسی الهام بخش باشد.

17. افسانه قهرمانان کهکشان (Legends of the Galactic Heroes)

  • سال انتشار: 1988 تا 1997
  • تعداد اپیزودها: 110
  • کارگردان: نوبورو ایشیگورو
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 9 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 9 از 10

افسانه قهرمانان کهکشان یکی از برترین انیمه های حماسی است که داستان آن در قرن 36 میلادی می گذرد. این یک انیمه درام جنگی تاریخی است که در فضا اتفاق می افتد و ارجاعات مجذوب کنندهی به تاریخ واقعی دارد. مهم تر از آن، یک ایده مهم بر سراسر داستان غلبه نموده: اینکه طبیعت بشر باعث می گردد تاریخ تکرار خودش را تکرار کند؛ این حتی در جملات آغازین انیمه هم آمده: در هر زمان، در هر مکان، اعمال مردان یکسان باقی می ماند. این موضوع در انیمه به طرق مختلف با شخصیت های زیادی و روابط آن ها نشان داده می گردد که از شخصیت ها و وقایع تاریخی واقعی الهام گرفته شده است.

تماشا افسانه قهرمانان کهکشان به خودی خود کافی است تا برای هر چالشی که در زندگی خود با آن روبروید انگیزه بگیرید. با شخصیت های جاه طلب و چالش هایی که هر کدام از سر می گذرانند، نمی توان نسبت به داستان این انیمه بی تفاوت ماند که انیمه دیگری شبیه افسانه قهرمانان کهکشان وجود ندارد. البته خلاف انیمه های شونن، هیچ تصمیمی در داستان این انیمه به قهرمان بازی های یک نفر بازنمی گردد؛ حتی یانگ و راینهارد هم نمی توانند یک تنه از پس همه چیز بربیایند. بلکه سیاست های کلی هستند که نتیجه جنگ ها را معین می نمایند و این رویکرد واقع بینانه تری به همه چیز می دهد. با این حال، با تم حماسی و ارجاعات تاریخی بسیار، افسانه قهرمانان کهکشان به هرکسی که این انیمه را می بیند انگیزه می دهد تا بیشتر در داستان ها و تواریخ دقیق گردد و به ویژه الگوها در رفتار بشری را کشف کند که طی قرن ها ماهیت یکسان خود را حفظ نموده اند.

16. کی-اون! (K-On)

  • سال انتشار: 2009 تا 2010
  • تعداد اپیزودها: 39
  • کارگردان: نائوکو یامادا
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 7.7 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.1 از 10

کی-اون! شبیه بوچی راک! درباره چند دختر دبیرستانی است که دور هم جمع می شوند و گروه موسیقی می زنند. با این تفاوت که قهرمان داستان کی-اون!، یویی هیراساوا، خلاف هیتوری گوتو، با مسائل اضطراب اجتماعی دست و پنجه نرم نمی نماید؛ بلکه روحیه برونگرای پرانرژی دارد. ما داستان یویی را می بینیم که در هیچ یک از کلوب های مدرسه جایی ندارد؛ اما انگیزه او برای تعلق داشتن و دوست پیدا کردن، مسیر او را به کلوب میو (نوازنده گیتار بیس)، ریتسو (درامر کلوب) و تسوموگی (نوازنده کیبورد) می کشاند. بااینکه یویی به درد گروه موسیقی آن ها نمی خورد، اما حاضر نیست کوتاه بیاید. پس هرطور شده گیتار یاد می گیرد تا روزی با دوستانش روی یک صحنه اجرا نمایند. آن ها با هم گروه هوکاگه تی تایم (Ho-kago Tea Time) را تشکیل داده و به هم قول می دهند روزی روی صحنه بودوکان بروند و از اینجا ماجراجویی های کلوب آن ها آغاز می گردد.

این انیمه یکی از برترین ساخته های کیوتو انیمیشن است با موسیقی فراموش نشدنی، به طوری که حتی اگر حوصله هیچ چیز نداشته باشید، شنیدن موسیقی کی-اون! برای انرژی گرفتن کافی است. اما کی-اون! داستان و شخصیت هایی فوق العاده دارد. مخصوصا با تماشا یویی، و بعدها آزوسا، که از صفر آغاز نموده و می خواهد هرطور شده در گروه حضور داشته باشد، شما هم انگیزه می گیرید؛ چون استعداد ذاتی تا یک جایی جواب می دهد؛ آخرسر همه چیز به مقدار تلاش و تمرین خود فرد بستگی دارد.

15. کلاس آدمکشی (Assassination Classroom)

  • سال انتشار: 2015 تا 2016
  • تعداد اپیزودها: 47
  • کارگردان: سیجی کیشی
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 7.9 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8 از 10

با اینکه در نگاه اول کلاس آدمکشی شبیه یک انیمه های الهام بخشی به نظر نمی رسد، اما این انیمه عجیب و غریب یکی از برترین داستان های الهام بخش را دارد. کلاس آدمکشی پر شده از شخصیت هایی که می توانید به راحتی با آن ها ارتباط بگیرید و با اینکه داستان با موضوعات تیره وتاری سروکار دارد، اما همچنان یک انیمه سرگرم نماینده است. کلاس آدمکشی بعلاوه سبک بصری زیبا و خاص خودش را دارد؛ صحنه های نبرد هم که با بالاترین کیفیت ساخته شده اند.

داستان کلاس آدمکشی ماجرای یک بیگانه زرد را دنبال می نماید که شبیه اختاپوس است و به عنوان یک معلم در مدرسه کار می نماید؛ اما به دانش آموزانش می گوید اگر راهی برای کشتن او پیدا ننمایند، زمین را نابود خواهد نمود! دانش آموزان، که تا چندوقت پیش انگیزه هیچ کاری نداشتند، یک دفعه مأموریت ترور معلم خود را بر عهده می گیرند و در این راه، درس های زندگی ارزشمندی می آموزند.

این انیمه بیش از هرچیز تأکید می نماید که شکست فقط یک پله برای موفقیت است و هر شکست فرصت های جدیدی برای رشد به ارمغان می آورد. تماشا کلاس آدمکشی یک منبع الهام بخش برای هر کسی است که برای یافتن مسیر خود در زندگی تلاش می نماید. مهم ترین درسی که این انیمه می دهد، این است که هرگز نباید فراموش کنید رسیدن به قله، باید از موانع بسیاری عبور کنید؛ اما طعم شیرین موفقیت خستگی شما را از تن اتان درمی آورد.

14. باراکامون (Barakamon)

  • سال انتشار: 2014
  • تعداد اپیزودها: 12
  • کارگردان: ماساکی تاچیبانا
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8.2 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.3 از 10

وقتی صحبت از هنر خوشنویسی به میان می آید، اعجوبه ای جوان تر و بااستعدادتر از سیشو هاندا پیدا نمی کنید که در 23 سالگی در نمایشگاه های کشوری برنده می گردد. اما حتی هنرمندی به موفقیت سیشو هم نمی تواند تمام منتقدان را راضی نگه دارد؛ برای همین، سیشو که طاقت شنیدن انتقاد ندارد، مشتی نثار صورت منتقدی سرشناس می نماید. پس از این حرکت شیسو که مایه آبروریزی است، پدرش او را به جزیره کوچکی می فرستد تا تنبیه گردد و البته از فرصت تنهایی استفاده نموده تا از خر شیطان پایین آمده و روی بهبود تمرکزش کار کند. در آغاز تطبیق با فضای تازه اضطراب زیادی برای شیسو می آورد؛ اما وقتی با دخترکی به نام نارو آشنا می گردد، از او و شجاعتش الهام می گیرد و کم کم راهی برای آرامش درونی پیدا می نماید.

باراکامون یکی از برترین انیمه های الهام بخش و انیمه فراموش نشدنی است. نام باراکامون در لغت به معنی کسی است که زندگی را راحت می گیرد اما دقیقا خلاف شرایط شیسو را توصیف می نماید. در دنیای انیمه هایی با قهرمانان قدرتمند، پروتاگونیستی مثل شیسو کم پیدا می گردد که برای هنر خود رنج بسیاری می کشد. اگر تا به حال در زندگی به خاطر استعدادهای خود تحت فشار بوده اید یا اضطراب داشته اید که دیگران چه فکری درباره هنرتان می نمایند، با تماشا باراکامون می توانید از شیسو انگیزه بگیرید که علیرغم شرمساری و روان آزرده اش، باز از تلاش دست نمی کشد و در زیبایی های کوچک زندگی منابع الهام پیدا می نماید.

13. وان پیس (One Piece)

  • سال انتشار: 1999 تا به امروز
  • تعداد اپیزودها: 1122
  • کارگردان: کونوسکه اودا، ساتوشی ایتو
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 9 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.7 از 10

وان پیس یک انیمه حماسی است؛ یک ماجراجویی بزرگ با قهرمان های دوست داشتنی که نشان می دهد چطور آرزوهای بزرگ یک نفر، می تواند به دیگران هم انگیزه دهد. وان پیس درباره یک گروه از دزدان دریایی است که دنبال مهم ترین گنج دنیا هستند. لوفی رهبر این گروه می خواهد شاه دزدان دریایی باشد. با اینکه در سفر لوفی افراد زیادی فدا شده اند و شرورهای حتی بیشتری قد علم نموده اند، اما لوفی و دوستان بااراده ای استثنایی به ماجراجویی خود ادامه می دهند؛ چون همگی به یک هدف ایمان دارند.

لوفی یکی از برترین قهرمانان انیمه های شونن است. هیچ چیز نمی تواند اراده او را متزلزل کند. او برای رسیدن به مقام شاه دزدان دریایی به هر دری می زند و همین تلاش پرشور او، عده زیادی را به تیم لوفی کشانده است. لوفی روحیه فوق العاده ای دارد و همین روحیه است که در سختی ها به خدمه او انگیزه می دهد. با اینکه وان پیس یکی از بامزه ترین و رنگارنگ ترین انیمه های ماجراجویی تمام دوران است، اما داستان لوفی و دوستان طی این سال ها خالی از لحظات تاریک تر نبوده است. لوفی و تقریبا تمام کاراکترهای فرعی به نوعی در طول سفر مجبور بوده اند سختی های زیادی را پشت سر بگذارند و برای زنده ماندن و ادامه دادن تقلا نمایند. حتی پس از دل شکستگی ها و فراق فراوان. اما همین است که موجب شده وان پیس یکی از برترین انیمه های الهام بخش باشد، مهم نیست که چقدر اهداف کاراکترها بزرگ یا دست نیافتنی است. مخصوصا که ماجراجویی آن ها انگار تمامی ندارد و پس از بیش از 25 سال پخش انیمه، هنوز به بینندگان بی شماری در سراسر دنیا انگیزه می دهد.

خواندنی ها

وان پیس چگونه دنیای انیمه را متحول کرد؟

12. با باد بدو (Run with the Wind)

  • سال انتشار: 2018 تا 2019
  • تعداد اپیزودها: 23
  • کارگردان: کازویا نومورا
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8.3 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.3 از 10

همانطور که از نام انیمه برمی آید، این انیمه درباره دویدن است؛ ورزشی که در وهله اول به نظر نمی رسد بتوان انیمه ای با مرکزیت آن ساخت؛ اما با باد بدو یکی از برترین انیمه های ورزشی و الهام بخش سال های اخیر است که داستان خود را بر دو دانشجوی کالج قرار می دهد، کاکرو و دیگری هایجی که می خواهد در ماراتن هاکودن برنده گردد. او برای این کار به یک تیم کامل احتیاج دارد. کاکرو که قسم خورده بود دوباره هیچوقت به دنیای دویدن برنمی گردد، با هایجی روبرو می گردد و خود را درگیر ماجرایی می یابد که فکر نمی کرد به آن پا بگذارد. هایجی به جز کاکرو باید هشت دونده دیگر هم برای تیم خود دست و پا کند و این آغاز چالش او برای بردن ماراتن است.

با باد بدو ساخته همان تیمی از پروداکشن آی. جی (Production I.G) است که هایکیو!! را در کارنامه خود دارند و مثل هایکیو!!، این انیمه ورزشی هم پر شده از صحنه های اکشن مسابقه ای و درامای روابط و شخصیت های خوش ساختی که یک نتیجه عالی به همراه داشته است؛ ترکیبی از ژانر ورزشی و برشی از زندگی که با اینکه بیشتر داستان را به دویدن و آماده سازی برای ماراتن اختصاص می دهد، اما درس های مهم و الهام بخشی در آن وجود دارد که با باد بدو را برای کسانی که دونده نیستند یا در هیچ نوع رویداد ورزشی رقابت نمی نمایند هم مجذوب کننده نموده است. اگر می خواهید یاد بگیرید چگونه موانع شخصی را آسان تر پشت سر بگذارید و متمرکز و باانگیزه باقی بمانید، این انیمه ورزشی گزینه بسیار خوبی است و شاید حتی شما را تشویق کند که تکانی به خودتان بدهید.

11. بچه ها در شیب (Kids on the Slope)

  • سال انتشار: 2012
  • تعداد اپیزودها: 12
  • کارگردان: شینیچیرو واتانابه
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8.2 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.2 از 10

شینچیرو واتانابه افسانه ای کارگردانی بچه ها در شیب را بر عهده داشته که خالق کابوی بیباپ (Cowboy Bebop) و اسپیس دندی (Space Dandy) است و می توانید رد امضای او را جای جای بچه ها در شیب هم ببینید. بعلاوه، این انیمه کوتاه تنها دوازده قسمت دارد که تماشاش زمان زیادی از شما نمی برد؛ اما با تماشای آن به خود لطف می کنید که برترین طراحی صدا و صحنه های اجرای موسیقی را دارد که تمام عمرتان در دنیای انیمه دیده اید.

بچه ها در شیب یکی از برترین انیمه های الهام بخش و درباره یک آدم بااستعداد است که شور زندگی را در موسیقی پیدا می نماید. کائورو نیشیمی یک پیانیست بسیار دقیق با توانایی و استعداد ذاتی در نواختن است؛ نمرات عالی هم می گیرد و می توان گفت تقریبا او یک آدم همه چیز تمام است؛ اما جابجایی های مکرر به خاطر شغل پدرش و نبود مادرش موجب شده رفتار درونگرایی داشته باشد و در موقعیت های اجتماعی اضطراب بگیرد. اما دو نفر در مدرسه تازه اش به او یاری می نمایند تا بر فشارهای روانی خود غلبه کند. یکی از آن ها ریتسکو موکائه و دیگری سنتارو کاوابوچی، درامر جاز، است که خلاف ظاهرش قلب بزرگی دارد. به زودی جونیچی، نوازنده ترومپت هم به آن ها ملحق می گردد. همانطور که روزهای دبیرستان یکی پس از دیگری می گذرند، کائورو، سنتارو و ریتسوکو با هم از سختی های مدرسه عبور می نمایند و ماجراهای مختلفی در مسیر عشق، خانواده و موسیقی از سر می گذرانند.

10. ماب سایکو 100 (Mob Psycho 100)

  • سال انتشار: 2016 تا 2022
  • تعداد اپیزودها: 37
  • کارگردان: یوزورو تاچیکاوا، تاکاهیرو هاسویی
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8.5 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.4 از 10

با اینکه در نگاه اول شیگکو کاگیاما مثل پسران نوجوان معمولی به نظر می رسد، اما قدرت ذهنی فوق العاده ای در پس این ظاهر معمولی وجود دارد که او را به یکی از قدرتمندترین آدم هایی که می شناسید تبدیل می نماید. البته ماب سایکو 100 تنها به این قدرت های ویژه نمی پردازد؛ بلکه سفر تحول شخصیتی شیکگو را هم نشان می دهد که در طول مسیر یاد می گیرد چطور احساسات خود را تحت کنترل داشته باشد.

انیمه های بسیاری وجود دارند که مسیر تحول قهرمان داستان را منحصر در مبارزات و دستاوردهای فیزیکی او خلاصه می نمایند. اما انیمه ماب سایکو 100 یکی از برترین انیمه های الهام بخش است که نشان می دهد که سفر معنوی که انسان در درون خود طی می نماید، می تواند حتی از مبارزات بیرونی هم سخت تر باشد. در چنین حالتی، پیشرفت واقعی زمانی صورت می گیرد که فرد به درون خود نگاه کند، نه اینکه از دیگران توقع تعریف و تمجید داشته باشد. پیغام الهام بخش ماب سایکو 100 در این است که آرامش درونی بر هر چیز ارجحیت دارد و اگر کسی به خودشناسی و هوش احساسی بالا دست پیدا کند، حتی از اینکه به قدرت و معروفیت برسد بیشتر برد نموده است. خلاف انیمه های شونن مبارزه ای، ماب سایکو 100 روی مبارزات درونی شخصیت اصلی تمرکز می نماید که می خواهد احساسات منفی اش را که حاصل از قدرت ذهنی اوست، بروز ندهد. برای همین، داستان موب حتی می تواند از برترین انیمه های فانتزی هم بیشتر الهام بخش باشد و ارتباط گرفتن با سختی های او ساده تر است.

9. مدرسه قهرمانانه من (My Hero Academia)

  • سال انتشار: 2016 تا به امروز
  • تعداد اپیزودها: 159
  • کارگردان: کنجی ناگاساکی
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8.2 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 7.8 از 10

مدرسه قهرمانانه من یکی از برترین انیمه های الهام بخش است که داستان آن حول ایزوکو میدوریا می گردد که پسری است معمولی بدون قدرت های مخصوص آن هم در دنیای که هشتاد درصد مردم توانایی های خارق العاده دارند. با این حال، ایزوکو حاضر نیست سرنوشت خود را بپذیرد؛ بلکه می خواهد هرطور شده به آرزویش برسد و یک قهرمان باشد. همین سختکوشی ایزوکو است که بالاخره توجه قهرمان افسانه ای را به سمت خودش جلب می نماید و قدرت یکی برای همه را به دست می آورد. با اینکه ایزوکو مسیر سختی را از سر می گذراند و دیگران او را به خاطر کمبودهایش دست می اندازند، اما او بالاخره وارد دبیرستان سطح بالایی می گردد تا قدرتی که تازه به دست آورده را پرورش دهد. ایزوکو باید تمام قدرت و اراده اش را جمع و از هر فرصتی که می تواند برای پیشرفت استفاده کند تا نه تنها از بقیه عقب نیفتد، که برترین آن ها باشد.

اما این هدف پرخطری است؛ به ویژه که کنترل قدرت یکی برای همه کار ساده ای نیست و اگر ایزوکو بیش از مقدار به خودش فشار بیاورد، آسیب زیادی به خودش می زند. اما همانطور که از یکی از برترین انیمه های شونن انتظار دارید، ایزوکو به مرور بر قدرت خود غلبه می نماید و تازه چندتا ویژگی قهرمانانه دیگر، مثل شجاعت و توانایی تفکر انتقادی سریع را هم ضمیمه اش می نماید. از این طریق، مدرسه قهرمانانه من شما را تشویق می نماید تا در مسیر اهداف خود، تسلیم خستگی و کمبودها نشوید و حتی اگر در مسابقه زندگی، چند پله پایین تر از دیگران آغاز نموده اید، هرگز دست از تلاش نکشید.

8. بوچی راک! (Bocchi The Rock)

  • سال انتشار: 2022 تا به امروز
  • تعداد اپیزودها: 12
  • کارگردان: کئیچیرو سایتو
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8.3 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.7 از 10

با اینکه انیمه های شونن زیادی وجود دارند که با قهرمانان استثنایی و قدرت های فراطبیعی می توانند انرژی شما را بالا ببرند، گاه برترین انیمه های الهام بخش آن هایی هستند که داستان هایی واقعی تر روایت می نمایند. اگر تابه حال در زندگی خود اضطراب و کمبود اعتماد به نفس را تجربه نموده باشید، می توانید به خوبی با قهرمان بوچی راک! ارتباط بگیرید که او نیز در طول انیمه چنین تجربه هایی را از سر می گذارند؛ اما به مرور می آموزد که اضطراب آخر دنیا نیست و راهی برای کنار آمدن با ترس ها وجود دارد.

بوچی راک! یکی از برترین انیمه های دبیرستانی است که در آن با گروهی از دختران آشنا می شویم که می خواهند گروه موسیقی خودشان را داشته باشند. قهرمان داستان، بوچی، گیتار می زند، اما اضطراب اجتماعی بالای او مانع پیشرفت اش شده؛ تا اینکه روزی با نیجیکا آشنا می گردد که برای گروهشان دنبال یک گیتاریست می گردد. بوچی در طول داستان یاد می گیرد که با اضطراب خود کنار بیاید و پایش را از محدوده امنی که برای خود ساخته، فراتر بگذارد. داستان بوچی راک!، که براساس مانگایی به همین نام ساخته شده، در ژانر برشی از زندگی و کمدی قرار می گیرد، اما به خاطر ماهیت داستان پر است از موسیقی خوب که با شنیدن آن ها انگیزه ای دوچندان پیدا می کنید.

7. گورن لاگان (Tengen Toppa Gurren Lagann)

  • سال انتشار: 2007
  • تعداد اپیزودها: 27
  • کارگردان: هیرویوکی ایمایشی
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8.3 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.6 از 10

وقتی گورن لاگان سال 2007 منتشر شد، به سرعت سرهای زیادی را به سمت خود چرخاند. خلاف انیمه هایی که به آرامی بین بینندگان هوادار پیدا می نمایند، گورن لاگان از همان اپیزودهای اولیه پرسروصدا، هیجان انگیز و پرانرژی ظاهر شد. داستان درباره دو برادر، سایمون و کامینا است که در دهکده زیرزمینی زندگی می نمایند. کامینای سرکش از زندگی زیر زمین بریده و آرزوی سیدن به سطح را دارد. سایمون اما ترسو است و اعتمادبه نفس او به پای کامینا نمی رسد، اما او یک روز مکای کوچکی پیدا می نماید که کامینا آن را لاگان می نامد. با اینکه سایمون از راهنمایی لاگان می ترسد، اما کامینا او را تشویق می نماید تا به خودش ایمان داشته باشد. پس از آن که ربات بزرگی ناگهان سروکله اش پیدا می گردد، لاگان برای مبارزه با ربات به یاری برادران می آید. پس از مبارزه، آن ها با دوست تازه اشان یوکو سفری حماسی را برای رهایی تمام بشریت از ظلم آغاز می نمایند.

این تازه آغاز داستان یکی از برترین انیمه های الهام بخش، یعنی گورن لاگان است. مسیر سخت و شرورهایی انتظار سایمون را می کشند که خطرات را از همواره بالاتر می برد. اما مهم نیست که قهرمان داستان چقدر بلا بر سرش بیاید، اراده آهنین او همواره بر همه چیز پیروز می گردد. آخرسر هم شخصیت های همه فن حریف و دوست داشتنی که پشت مکاهای خود می نشینند و در نبردهای رباتی باشکوه شرکت می نمایند، هرکسی را به وجد می آورد؛ چون داستان گورن لاگان فقط درباره مبارزات پرهیاهوی مکا نیست؛ بلکه داستانی است درباره تبدیل شدن به آدمی بهتر، درباره تسلیم نشدن به هر قیمتی.

6. ناروتو (Naruto)

  • سال انتشار: 2002 تا 2007
  • تعداد اپیزودها: 220
  • کارگردان: هایاتو داته
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8.4 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.2 از 10

اگر یک نفر نماد تلاش و تلاش باشد، او ناروتو اوزوماکی است که در هر سختی، باز هم از تلاش کردن دست برنمی دارد. ناروتو در طول انیمه اصلی و سپس شیپودن روند تحول شخصیتی را به نمایش می گذارد که برای هرکسی الهام بخش است. ناروتو خلاف بسیاری از قهرمانان انیمه های شونن روند پیشرفت واقعی را نشان می دهد. مبارزات درونی او و سختی هایی که از سر گذرانده همه به ناروتو یاری نموده است تا به رویاهایش نزدیک تر گردد.

ناروتو در کودکی به معنای واقعی کلمه منزوی بوده و از سوی دیگران طرد می گردد. او والدین یا دوستان نزدیکی نداشته که بتواند به آن ها تکیه کند. به خاطر اینکه در خود روباه نه دم را داشته، همواره مورد تمسخر قرار گرفته است. با اینکه زندگی ناروتو بالا و پایین کم نداشته، اما موجب نشده گوشه ای نشسته و زانوی غم بغل کند. ناروتو سرسختانه برای دستیابی به آروزهایش، هرچند بزرگ، تلاش نموده. حتی جمله معروف ناروتو هم این است: باور کن! جمله ای ساده با پیغامی حتی ساده تر که پیاده کردنش در زندگی واقعی همت زیادی می طلبد. باور کن! یادآوری است به هرکسی که ناروتو می بیند تا خودش را و توانایی هایش را بهتر بشناسند و به آن اطمینان داشته باشد. داستان زندگی ناروتو گواهی بر آن است که موفقیت به همین سادگی به دست نمی آید. اما حتی اگر زندگی چالش های متعددی را پیش پای شما می گذارد، نباید دست از آموزش و تلاش بردارید؛ جاه طلبی خود را جدی بگیرید و اهداف بزرگ داشته باشید.

خواندنی ها

ناروتو چگونه راه را برای انیمه های شونن هموار کرد؟

5. زمزمه قلب (Whisper of the Heart)

  • سال انتشار: 1995
  • کارگردان: یوشیفومی نمایدو
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 7.8 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.2 از 10

همه فیلم های استودیو جیبلی تماشای است و هریک از آن ها با تصویرسازی خارق العاده و قهرمان های فراموش نشدنی، الهام بخش کسانی که می خواهند انگیزه بیشتری برای زندگی بگیرند. زمزمه قلب هم یکی دیگر از انیمه های سینمایی استودیو جیبلی نوشته هایائو میازاکی و ساخته یوشیفومی نمایدو در اولین و آخرین کارگردانی اوست که داستان دختربچه مدرسه ای را روایت می نماید. اما عجیب نیست که فیلمی با عنوان زمزمه قلب در بطن خود درباره عشقی جوان است که نگاهی هم به زندگی یک دانش آموز دبیرستانی و بالاوپایین های احساسی او می اندازد.

داستان با دختری چهارده ساله، شیزوکو تسوکیشیما، آغاز می گردد که جز کتاب خواندن، علاقه ای به هیچ چیز نشان نمی دهد و نمی داند در آینده می خواهد چه کاره گردد. با اینکه کتاب خوان قهاری است، اما فکر نمی نماید خلاقیت یا توانایی نویسندگی داشته باشد تا تکلیف مدرسه اش را انجام دهد. در کتابخانه ای که پاتوق شیزوکو است، می خواهند سیستم کامپیوتری را پیاده نمایند که اصلا به مذاق او خوش نمی آید. خلاصه، زندگی منفعل و بی شور و حال شیزوکو زمانی تغییر می نماید که متوجه می گردد فرد دیگری دقیقا با همان علایق او وجود دارد. جستجوی او برای پیدا کردن این فرد، دخترک را به مسیری می کشاند که به او می آموزد تا زندگی و زیبایی های آن را بیشتر دوست داشته باشد.

4. کهکشان تاتامی (The Tatami Galaxy)

  • سال انتشار: 2010
  • تعداد اپیزودها: 11
  • کارگردان: ماساآکی یواسا
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8.4 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.5 از 10

کهکشان تاتامی درباره یک دانشجوی بی نام تنهاست که خودش را یکی از بدشانس ترین آدم های دنیا می داند. مخصوصا به خاطر تجربه بدی که با تنها دوستش طی سال های دانشگاه خود داشته است. هر اپیزود با بازگشت او در زمان آغاز می گردد که می خواهد تصمیمات گذشته اش را جبران کند یا انتخاب هایی بگیرد که فکر می نماید بهتر جواب می دادند. در نتیجه، هر قسمت مثل تکه ای از پازل عمل می نماید و در نهایت تصویری استعاری می سازند که در نوع خود بی نظیر است؛ حتی در میان انیمه های این لیست یکی از خاص ترین سبک های بصری را دارد.

مسئله سفر در زمان در کهکشان تاتامی به سبک انیمه های علمی-تخیلی آنالیز نمی گردد؛ بلکه بیشتر در قالب استعاری و نمادین آن به کار برده شده است تا یکی از ساده ترین اما مهم ترین وجوه زندگی ما را نشان دهد: قدرت انتخاب و نتایج آن. کهکشان تاتامی داستانی روایت می نماید درباره گذرا بودن زمان. اینکه دنیا فرصت هایی در اختیار ما گذاشته و ما باید نهایت استفاده را از آن ها ببریم؛ اما بیش از آنکه با نتیجه گرایی این فرصت ها را بسنجیم، تجربه و سفری که از سر گذرانده ایم را پاس داریم. کهکشان تاتامی یکی از برترین انیمه های الهام بخش است که با بازی با مسئله زمان، یاری می نماید شور زندگی را بازیابید.

3. هایکیو!! (Haikyu)

  • سال انتشار: 2014 تا 2020
  • تعداد اپیزودها: 85
  • کارگردان: سوسومو میتسوناکا، ماساکو ساتو
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8.7 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.4 از 10

در دنیای انیمه، مجموعه های ورزشی کم پیدا نمی شوند؛ اما هایکیو!! یکی از برترین انیمه های ورزشی الهام بخش است که حقیقتا ماهیت ورزش را به تصویر می کشد. هایکیو!! براساس مانگایی به همین نام نوشته هاروییچی فوروداته ساخته شده، داستان هیناتا را دنبال می نماید که اولین بار پس از تماشای مسابقات قهرمانی کشوری والیبال در تلویزیون، شیفته این ورزش می گردد. از آن لحظه به بعد، هیناتا با الگو قرار دادن بازیکنان، تصمیم می گیرد که مثل آن ها یک قهرمان باشد. اما نه هیناتا و نه هم تیمی های او یک شبه قهرمان نمی شوند؛ بلکه با تمرین، اراده و انگیزه در سختی های پیش می رانند.

هایکیو!! فقط بر چالش های هیناتا متمرکز نیست؛ بلکه شخصیت های دوست داشتنی دیگری او را در مسیر پیروزی همراهی می نمایند. کلی مسابقه نفس گیر در طول انیمه وجود دارد و در نهایت، کار گروهی تیم است که به برنده شدن آن ها می انجامد، نه یک قهرمان همه کاره که بردوباخت همه به او وابسته است. برای همین، هایکیو!! یکی از انیمه های ورزشی است که با انگیزه بخشیدن به بیننده، رویکرد واقع گرایانه تری به داستان پیشه می نماید. آخرسر هم با تماشا قهرمان هایتان که در زمین عرق می ریزند و سرسختانه برای پیروزی می جنگند، امکان ندارد که خودتان بدون انرژی از سر پای انیمه بلند شوید و شاید حتی تماشا هایکیو!! شما را تشویق کند که دست خود را در ورزش والیبال امتحان کنید.

2. به عقب نگاه کن (Look Back)

  • سال انتشار: 2024
  • کارگردان: کیوتاکا اوشیاما
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 7.8 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.6 از 10

به عقب نگاه کن را شاید بتوان بهتر مانگای تاتسوکی فوجیموتو، خالق مرد اره برقی (Chainsaw Man) برشمرد که با توجه به موفقیت مرد اره برقی، دستاورد مهمی است. اگر با آثار فوجیموتو آشنا نیستید، باید بگوییم که او با غیرقابل پیش بینی و عجیب بودن نوشتار خود شناخته می گردد؛ آثاری که همزمان به شدت عمیق، شخصی و تأثیرگذار هستند. برای همین کسی نمی توانست پیش بینی کند انیمه ای مبتنی بر مانگای فوجیموتو بتواند به مقدار منبع اصلی جواب بدهد. به عقب نگاه کن اما نه تنها حق مانگای اصلی را به شایستگی ادا می نماید، که یکی از برترین انیمه های سینمایی 2024 و شاید حتی تمام ادوار است.

داستان درباره دختری به نام فوجینو است که با کیوموتو، یک هنرمند جوان بااستعداد آشنا می گردد. کیوموتو اما به شدت منزوی است، به مدرسه نمی رود و در اجتماع ظاهر نمی گردد. با این حال، پیوند دوستی که بین کیوموتو و فوجینو شکل می گیرد، او را تشویق می نماید تا بیشتر از لاک خود بیرون بیاید. اما تراژدی رخ می دهد که با تمام دردها و غم ها، به فوجینو یاری می نماید که به درک عمیق تری از دنیا و سازوکار آن برسد. با وجود حرف هایی که درباره جایگزین شدن هنرمندان با هوش مصنوعی این چندوقت اخیر داغ شده، به عقب نگاه کن نشان می دهد که برای هنر انسانی هیچ جایگزینی وجود ندارد و رنج هنرمند چیزی نیست که هوش مصنوعی قادر به بازآفرینی آن باشد.

1. وایولت اورگاردن (Violet Evergarden)

  • سال پخش: 2018
  • تعداد اپیزودها: 13
  • کارگردان: تایچی ایشیداته، هاروکا فوجیتا
  • امتیاز کاربران IMDb به انیمه: 8.4 از 10
  • امتیاز مای انیمه لیست به انیمه: 8.6 از 10

وایولت اورگاردن یکی از آن انیمه هایی است که با تماشاش به چشمان خود شک می کنید. یکی از زیباترین انیمه هایی که تا به امروز از تاریخ استودیو کیوتو انیمیشن (Kyoto Animation) بیرون آمده. اما زیبایی صرف بدون یک داستان تأثیرگذار جواب نمی دهد. داستان و شخصیت پردازی در وایولت اورگاردن اما ردی ماندگار بر ذهنتان می گذارد. داستان با کاراکتر وایولت آغاز می گردد، دختری مهربان و با دست های مکانیکی. اما به نظر می رسد وایولت نمی تواند احساسات خود را ابراز کند. او در جایی مشغول به کار شده تا نامه های کسانی که نمی توانند خودشان نامه بنویسند، رونویسی کند. این کار سختی است، مخصوصا برای وایولت که درکی از احساسات ندارد، ولی باید خودش را جای دیگران بگذارد و احساسات دیگران را روی کاغذ بیاورد.

با اینکه ماجرای وایولت در این انیمه، با تراماهای احساسی که از سرمی گذراند، برای همه ملموس نیست، اما تجربه تماشا وایولت اورگاردن این موضوع را یادآوری می نماید که باوجود تفاوت ها، همواره شباهت هایی در تجربه بشری وجود دارد که ما انسان ها را به یکدیگر نزدیک تر می نماید. درد، غم و شادی دیگران می تواند چراغ راهی باشد که ما را به سمت خودشناسی عمیق تر می کشاند. در نهایت، شاید بالاوپایین های احساسی و سختی هایی که وایولت از سر می گذراند، شما را هم مشتاق کند تا با انگیزه پولادین وایولت برای رسیدن به اهدافتان تلاش کنید.

منبع: خبرنگاران مگ

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 6 فروردین 1404 بروزرسانی: 6 فروردین 1404 گردآورنده: tani-buy.ir شناسه مطلب: 2378

به "برترین انیمه های الهام بخش که برای سال نو به شما انگیزه می دهند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین انیمه های الهام بخش که برای سال نو به شما انگیزه می دهند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید