عفونت های بدن خود را با این گیاه دارویی درمان کنید

به گزارش مجله تانی بای، آویشن نوعی گیاه دارویی از خانواده نعناع است که از آن به عنوان ادویه هم استفاده می گردد. این گیاه شیرازی با نام علمی Zataria multiflora boiss شناخته شده و طبع آن گرم و خشک است که برای درمان بیماری ها و عفونت های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد.

عفونت های بدن خود را با این گیاه دارویی درمان کنید

گیاه آویشن بیش از 400 زیرگونه دارد که خواص زیاد آن مشتریان زیادی را به خود جلب نموده است. بسیاری از افراد به علت طعم و مزه متمایز آویشن، آن را در غذا های خود استفاده می نمایند که به علت خواص درمانی زیاد برای بهبود آکنه و فشار خون بالا توصیه می گردد.

خواص درمانی آویشن را بشناسید

آویشن برای بهبود اکسیور (کرمک) تاثیر زیادی دارد، در واقع مصرف آن به میزان یک قاشق مربا خوری در طول روز به منظور از بین بردن کرم های روده مفید خواهد بود، ضد نفخ و اشتهاآور بودن، پاک نماینده ریه، معده، جگر و روده ها از رطوبت، درمان بعضی از سرفه ها، خوش رنگ شدن پوست صورت، بهبود هضم غذا، فرار حشرات موذی، برطرف ناراحتی های معده، بهبود سرماخوردگی، ضدباکتریایی، ضدانگلی، ضدقارچی و ... از فواید درمانی گیاه دارویی آویشن است.

خواص گیاه آویشن به اندازه ای مفید و موثر است که مصرف آن به علت آنتی باکتریالی، ضدالتهابی، ضداحتقان، ضد درد، ضد نفخ، خلط آور، ادرار آور، ضد قارچ و ضد ویروس توصیه می گردد. مصرف آویشن باعث بهبود یا تسکین گلودرد، تسکین سرفه، تسکین احتقاق بینی و پاکسازی ریه ها در نتیجه درمان برونشیت خواهد شد.

روش های استفاده از آویشن برای درمان برونشیت شامل موارد زیر خواهد شد.

1- مصرف دم نموده آویشن در طول روز به میزان 2 الی 3 فنجان باعث بهبود یا درمان برونشیت خواهد شد.

2- ماساژ کمر با عصاره روغنی آویشن روزی 3 بار باعث بهبود درد کمر خواهد شد.

3- برای بهبود برونشیت بایستی شربت دم نموده آویشن با عسل را روزی 4 بار مصرف کنید.

نکاتی که در هنگام مصرف آویشن باید جدی گرفته گردد

1- قبل از مصرف آویشن حتما با پزشک خود مشورت کنید تا تداخلی با درمان شما نداشته باشد.

2- آویشن نباید جایگزین دارو های تجویزی توسط پزشک گردد.

3- مصرف آویشن برای خانم های باردار ممنوع است.

مضرات مصرف آویشن

متخصصان مدعی هستند که گیاه آویشن به علت دارا بودن ترکیب تیمول و کارواکرول برای افرادی که حساسیت دارند مضر خواهد بود؛ چرا که ممکن است بعد از مصرف این گیاه از تحریک غشا های مخاطی رنج ببرند.

همچنین افراد مبتلا به تیروئید، بچه ها زیر 10 سال، مبتلایان به مسائل قلبی، مبتلایان به التهابات پوستی، مادران باردار، مادران شیرده و ... باید از مصرف آویشن پرهیز نمایند.

منبع: همگردی
انتشار: 26 مهر 1399 بروزرسانی: 26 مهر 1399 گردآورنده: tani-buy.ir شناسه مطلب: 1154

به "عفونت های بدن خود را با این گیاه دارویی درمان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عفونت های بدن خود را با این گیاه دارویی درمان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید