مسافران برگشت خورده ایران ایرتور چه شدند؟

به گزارش مجله تانی بای، صبح امروز ساعت 7:45 پرواز تهران-مشهد ایران ایرتور با مشکل نقص فنی در یکی از موتورهای هواپیما روبرو شد و نهایتا خلبان این پرواز تصمیم گرفت تا با فرودی اضطراری مجددا به مهر آباد برگردد.

مسافران برگشت خورده ایران ایرتور چه شدند؟

به گزارش خبرنگاران، در پی این فرود اضطراری و بروز این مشکل که حدود 155 نفر مسافر مشهد مقدس در فرودگاه مهر آباد بلاتکلیف ماندند، برای پیگیری مشکل پیش آمده به سراغ مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری و این شرکت هواپیمایی رفتیم.

رضا جعفرزاده - سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری- گفت: بر اساس آخرین گزارشات رسیده خلبان هواپیما پس از شروع پرواز به این نتیجه می رسد که یکی از موتورهای هواپیما دچار نقص فنی شده و به خاطر حفظ ایمنی پرواز و بر اساس تجربه خود به فرودگاه مهر آباد بر می گردد و در واقع فرود اضطراری این هواپیما به خاطر حفظ جان مسافران و رعایت استانداردهای پروازی بوده است.

رضایی -مدیر روابط عمومی ایران ایرتور- نیز در پاسخ به این سوال که تکلیف مسافران بازگردانده شده به مهرآباد و هواپیمای مورد نظر چه شده است به خبرنگاران گفت: اکثر مسافرانی که به مهر آباد برگشتند بلیت خود را ابطال کرده و طبق قانون بهای بلیت پروازشان به آن ها بازگردانده شد و هر یک از آن ها که درخواست اعزام مجدد داشتند با پرواز بعدی این شرکت راس ساعت 10:40 به مقصد مشهد مقدس حرکت کردند.

وی اضافه کرد: هواپیمای MD مورد نظر نیز از زمان فرود اضطراری تا کنون در حال تعمیر است و به زودی به خط پروازی بر می گردد و با توجه آخرین اطلاعات رسیده صبح فردا اولین پرواز خود را انجام می دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 14 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tani-buy.ir شناسه مطلب: 284

به "مسافران برگشت خورده ایران ایرتور چه شدند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مسافران برگشت خورده ایران ایرتور چه شدند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید