کوشش برای امن سازی ارتباطات بین نیروگاهی

به گزارش مجله تانی بای، تفاهم نامه ای بین سازمان فناوری اطلاعات و مپنا در حوزه تامین امنیت سایبری شبکه نیروگاهی کشور منعقد شد در این جلسه از سوی رئیس سازمان فناوری اطلاعات عنوان شد که باید بتوانیم ارتباطات بین نیروگاهی خود را امن سازی کنیم.

کوشش برای امن سازی ارتباطات بین نیروگاهی

به گزارش خبرنگاران، امیر ناظمی -رئیس سازمان فناوری اطلاعات- امروز در نشست خبری تفاهم همکاری بین سازمان فناوری اطلاعات و مپنا برای تامین امنیت سایبری بخش نیروگاهی در حاشیه نمایشگاه الکامپ، گفت: جهان به سمت صنعت چهارم می رود و بخش های مختلف صنعتی از فناوری اطلاعات استفاده می نمایند و همه این موارد به سمت صنعت بهره مندتر می رود، این جهتی است که صنایع جهان پیش گرفتند اما ما خیلی اوقات فرصت را از دست می دهیم و درگیر موضوعاتی می شویم که به ساختار برمی گردد.

وی با بیان اینکه باید بتوانیم ارتباطات بین نیروگاهی خود را امن سازی کنیم، اضافه کرد: امروز جمع آوری و کنترل داده بر مبنای بستر اطلاعاتی است که اگر امکان نفوذ فرد دیگری با هدف دیگری باشد، از امنیتش کاسته شده و از تاب آوری در برابر مسائل کاسته می گردد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه این تفاهم برای این است که از دانش یکدیگر استفاده کنیم و شبکه ارتباطی و شبکه برق خود را ایمن کنیم، گفت: امیدواریم با این همکاری به دور از اینکه بجنگیم چه کسی مسوول چه کاری است، همکاری داشته باشیم و با این همکاری قابلیت دسترسی به سایر بخش های نیرویی کشور را هم داشته باشیم.

ناظمی همچنین اعلام نمود: امنیت یک مجموعه از توانمندی های مختلف است که در حال حاضر شرکت های خصوصی چنین توانمندی ای را در قطعه های مختلف یک پازل دارند. این مهم است که بتوانیم بخش های مختلف را کنار هم بگذاریم که امنیت شبکه برق را تامین کنیم. در نهایت بنا داریم زنجیره کاملی از احتیاجات مورد احتیاج برای شبکه زیرساختی ارائه دهیم.

تفاهمی برای تامین امنیت فعالیت های سایبری

همچنین عباس علی آبادی -مدیرعامل مپنا- در این نشست با بیان اینکه این تفاهم نامه اقدام مهمی در حوزه تامین امنیت برای فعالیت های سایبری است، گفت: تحولات جدی در صنعت توسعه هوش مصنوعی و صنعت دیجیتال در بخش ارتباطات خواهد بود. از همین ابتدا باید به چند موضوع توجه کرد؛ بخش زیرساخت های فناورانه که باید صنایعی ایجاد و تقویت کرد برای اینکه کشور دوام بیاورد.

وی ادامه داد: موضوع اشتغال برای جوانان هم موضوع مهمی است و نکته دیگر بحث تامین امنیت است برای اینکه کاربران در یک فضای امن و قابل قبول اطلاعات خود را منتقل نمایند. این کار احتیاجمند ایجاد زیرساخت های ضروری است، همان طور که برای صنعت برق شرایطی را فراهم کردیم که امنیت وجود داشته باشد.

ابوالقاسم صادقی -معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات ایران- نیز اعلام نمود: هدف از این تفاهم نامه این است که یاری های متقابل و زیرساخت های لازم برای تامین امنیت در زیرساخت های حیاتی فراهم گردد. صنعت برق جزو زیرساخت های حیاتی است که اگر خطرات سایبری آن را تهدید کند می تواند چالش های زیادی ایجاد کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 31 مرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tani-buy.ir شناسه مطلب: 206

به "کوشش برای امن سازی ارتباطات بین نیروگاهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوشش برای امن سازی ارتباطات بین نیروگاهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید