شناسایی سلول هایی که راه رفتن افراد معلول را ممکن می نماید

به گزارش مجله تانی بای، به گزارش خبرنگاران به نقل از پرس اسوسیشن، این سلول های عصبی یا نورون های Vsx2 نام دارند و در ساقه مغز و نخاغ وجود دارند. محققان متوجه شدند آنها نقشی مهم در احیای موتورعملکردها پس از جراحت نخاعی دارند.

شناسایی سلول هایی که راه رفتن افراد معلول را ممکن می نماید

محققان سوئیسی این یافته را در ژورنال نیچر به عنوان یک دستاورد معرفی نموده اند.

جوردن اسکویر مولف ارشد پژوهش است که روی درمان های احیا نماینده در نورواستور (مرکزی که محققان سوئیسی برای توسعه درمان های جراحی عصبی تازه تاسیس نموده اند) کار می نماید، در این باره می گوید: چنین فرایندی زمینه را برای درمان های هدفمندتر بیماران معلول فراهم می نماید. اکنون می توانیم با هدف گرفتن این نورون ها نخاع را احیا کنیم.

محققان به عنوان بخشی از یک آزمایش بالینی 9 شرکت نماینده دچار معلولیت شدید یا کاملاً معلول به علت جراحت نخاعی را انتخاب کردند. بیماران هرکدام درمان EES را به عنوان یک درمان آزمایشی دریافت کردند که به آنها یاری می نماید دوباره حرکت نمایند و کنترل بدن خود را دوباره بازیابند.

درمان EES شامل کاشت یک دستگاه کوچک روی پوشش محافظ نخاع است. محققان متوجه شدند توانایی راه رفتن بیماران حین درمان ارتقا یافت یا دوباره احیا شد. بعلاوه 5 ماه بعد از درمان و توانبخشی قابلیت حرکتی فرد نیز بهبود یافت.

مولفان مجموعه ای از آزمایش ها روی موش ها انجام دادند تا عصب های مرتبط با ایستادن و راه رفتن پس از فلج شدن را شناسایی نمایند.

آنها متوجه شدند نورون های Vsx2 (زیرمجموعه از نورون ها که V2a نامیده می شوند) به احیای راه رفتن فرد پس از فلج شدن مرتبط است. هنگامیکه این نورون ها در موش های دچار جراحت نخاغی غیرفعال شدند، حیوانات دیگر نتوانستند راه بروند. اما هنگامیکه آزمایش روی موش های سالم انجام شد، هیچ تاثیری روی آنها نداشت.

به گفته محققان این روند نشان می دهد نورون های مذکور نقش مهمی در احیای موتور عملکرد بعد از جراحت نخاعی دارد، هرچند بعضی از اعصاب برای راه رفتن موش های سالم لازم نیستند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 20 آبان 1401 بروزرسانی: 20 آبان 1401 گردآورنده: tani-buy.ir شناسه مطلب: 2128

به "شناسایی سلول هایی که راه رفتن افراد معلول را ممکن می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شناسایی سلول هایی که راه رفتن افراد معلول را ممکن می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید