طرز تهیه املت لبنانی خوشمزه با سس تاهینی
به گزارش مجله تانی بای، ده ها نوع املت با توجه به تنوع منطقه ای در سراسر دنیا وجود دارد؛ املت هایی مثل املت آمریکایی، املت اسپانیایی، املت با تن ماهی و املت لبنانی. امروز می خواهیم طرز تهیه املت لبنانی و طرز تهیه سس تاهینی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
جعفری تازه: 1 دسته
برگ نعناع: 1/2 دسته
پیاز عظیم: 1 عدد
پیازچه ریز: 2 عدد
تخم مرغ: 6 عدد
آرد: 6 قاشق غذاخوری
فلفل: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه این املت ساده و خوشمزه، ابتدا در یک کاسه عظیم، تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. سپس فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آرد را بالای ظرف تخم مرغ ها الک کنید و سپس خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم
در مرحله دوم، تمام سبزیجات را خوب بشویید و سپس به صورت ریز، خرد کنید و در ظرف قبلی بریزید و دوباره هم بزنید.
در یک تابه نچسب، مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ گردد. سپس از مواد ترکیب شده، 1 قاشق بردارید و در روغن سرخ کنید تا دو طرفش خوب بپزد. این کار را با تمام مواد انجام دهید. البته در این مرحله به جای استفاده از روغن سرخ کردنی، می توانید از کره نیز بهره ببرید تا املت شما بسیار خوش طعم تر گردد.
املت لبنانی شما آماده است. می توانید آن را با نان گرد لبنانی و سس تاهینی سرو کنید.
طرز تهیه سس تاهینی برای املت لبنانی
ما سس تاهینی چیست؟ سس تاهینی یا سس تهینی در واقع همان ارده است و از آسیاب کردن کنجد به دست می آید. سس تاهینی سسی بسیار خوشمزه است که با املت لبنانی، فلافل، ماهی، میگو و سیب زمینی سرخ شده نیز سرو می گردد. در ادامه این مقاله، طرز تهیه سس تاهینی یا یا سس تهینی را توضیح داده ایم.
مواد لازم برای تهیه سس تاهینی
سیر: 2 حبه
ارده:1/2 لیوان
آبلیمو: 1/4 لیوان
روغن: 6 قاشق چای خوری
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
آب ولرم: 1/4 لیوان
جعفری خردشده: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1/4 لیوان
طرز تهیه املت لبنانی با سبزیجات تازه و سس تاهینی؛ املتی خوشمزه و ساده
طرز تهیه سس تاهینی یا تهینی
مرحله اول
در مرحله اول، ابتدا سیر، نمک و ارده را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس آب لیمو و آب ولرم را به ترکیب قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله دوم
جعفری خردشده و روغن زیتون را در مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سس شما آماده شده است؛ فقط بهتر است قبل از مصرف، آن را مدتی در یخچال بگذارید تا سس خوب خودش را بگیرد.
در هنگام مصرف و سرو سس با غذاهای مختلف، می توانید مقداری به آن نمک و فلفل بزنید تا طعم دار گردد و طعم بهتری به غذا بدهد. نوش جان!
نکاتی درباره آشپزی لبنانی
اصطلاح آشپزی لبنانی به سبکی از آشپزی می گویند که دستور آن شامل غلات، سبزیجات، میوه و ماهی است و چربی های حیوانی کمتر در آن به چشم می خورد؛ در نتیجه سالم تر است. همچنین در این سبک آشپزی، از مقدار بسیار زیادی سیر، روغن زیتون، لیموترش، جعفری و نخود استفاده می گردد تا غذا طعم بسیار خوبی بگیرد.
شاید به همین خاطر است که آشپزی و غذای مدیترانه ای هوادار زیادی دارد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید معروف ترین غذای لبنانی، در ایران نیز از محبوبیت زیادی برخورددار است و این غذا همان ساندویچ فلافل خودمان است.
منبع: گردشبان