طرز تهیه باسلوق ساده با لیوان؛ مقرون به صرفه و با مواد اولیه در دسترس

به گزارش مجله تانی بای، اگر در پی تهیه یک دسر خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان خود هستید، وقت آن رسیده که طرز تهیه باسلوق خانگی را آموزش ببینید. این شیرینی از جمله خوراکی های محبوبی است که از قدیم در مناسبت هایی مثل عید نوروز و شب یلدا تهیه می شده و کام ایرانی ها را شیرین می نموده است. در این مطلب، طرز تهیه باسلوق ساده با لیوان را به ساده ترین روش آنالیز می کنیم.

طرز تهیه باسلوق ساده با لیوان؛ مقرون به صرفه و با مواد اولیه در دسترس

مواد لازم برای طرز تهیه باسلوق ساده با لیوان

  • آب 2 لیوان
  • نشاسته گل 1 لیوان
  • شکر 1.2 لیوان
  • گلاب 1.3 لیوان
  • کره 10 گرم
  • پودر نارگیل به مقدار لازم
  • مغز گردو به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه باسلوق ساده با لیوان

مرحله اول: حل کردن نشاسته در آب

برای درست کردن یک باسلوق ساده اما خوشمزه، ابتدا باید به سراغ آماده کردن نشاسته بروید.

نشاسته را به همراه آب سرد در یک کاسه بریزید و آن را آنقدر مخلوط کنید تا به خوبی حل گردد و هیچ دانه درسته ای در آن باقی نماند. اگر نشاسته های شما سفت بودند و به راحتی حل نمی شدند، می توانید مخلوط آب و نشاسته را از یک الک یا صافی بگذرانید و دانه های درسته را از آن خارج کنید.

حالا مخلوط آب و نشاسته را در یک قابلمه با مقدار مناسب بریزید.

مرحله دوم: اضافه کردن شکر و کره

شکر و کره را به مخلوط آب و نشاسته اضافه کنید و مواد را روی حرارت میانه قرار بدهید.

مواد را هم بزنید تا دانه های شکر و کره در آب حل شوند. سپس آنقدر به هم زدن ادامه بدهید که مواد به تدریج قوام پیدا نموده و سفت گردد.

در سرانجام این مرحله، وقتی قاشق را برعکس می کنید، مواد نباید از آن بریزد.

مرحله سوم: اضافه کردن گلاب

بعد از اینکه مواد باسلوق شما به غلظت مورد نظر رسید و سفت شد، گلاب را هم برای عطردهی بهتر به آن اضافه کنید.

مواد را مجددا هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

نکته: در این مرحله می توانید برای طعم بهتر، نوک قاشق چای خوری وانیل هم به ترکیب اضافه کنید.

مرحله چهارم: گلوله کردن باسلوق ها

حالا مواد باسلوق شما آماده است. صبر کنید تا مواد از دما بیفتد و کمی خنک گردد. توجه داشته باشید که این ترکیب در صورتی که خنک نشده باشد، دست شما را به شدت می سوزاند.

پس از خنک شدن مواد، کف دستتان را با کمی روغن چرب کنید. از مواد به مقدار گردو بردارید و کف دستتان گلوله کنید. سپس گلوله ها را داخل پودر نارگیل بغلتانید تا تمام سطح آن ها به نارگیل آغشته گردد. در سرانجام، می توانید یک مغز گردو هم روی هریک از باسلوق ها قرار بدهید.

باسلوق های آماده شده را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار بدهید تا خودشان را بگیرند و خنک شوند. حالا باسلوق های شما آماده خوردن است.

نکات تکمیلی طرز تهیه باسلوق ساده با لیوان

در این مطلب با طرز تهیه باسلوق ساده با لیوان به ساده ترین روش آشنا شدیم. با یاری این طرز تهیه، به یاری ابتدایی ترین مواد اولیه و ابزار آشپزی در دسترس، می توانید یک باسلوق خوشمزه را برای پذیرایی از مهمان های خود آماده کنید. در ادامه، نکات تکمیلی در طرز تهیه باسلوق ساده با لیوان را آنالیز می کنیم.

طرز تهیه باسلوق خانگی بدون ژلاتین

در بعضی از دستورهای طرز تهیه باسلوق، رد پای ژلاتین هم دیده می گردد. افزودن ژلاتین برای قوام بخشیدن بهتر به باسلوق شماست. با این حال، باید بدانید که اگر نشاسته را به مقدار کافی روی حرارت نگه دارید تا قوام بیاید و بعلاوه نسبت آب و نشاسته را به درستی رعایت کنید، نیازی به افزودن ژلاتین نخواهید داشت.

طرز تهیه باسلوق با شیره انگور

یکی دیگر از روش هایی که برای درست کردن باسلوق به روش خانگی پیش رو دارید، طرز تهیه باسلوق با شیره انگور است. در این روش، شیره انگور جایگزین شکر می گردد تا سالم تر باشد.

طرز تهیه باسلوق ژله ای

اگر می خواهید باسلوق های رنگی و ژله ای داشته باشید تا بساط مهمانی شما چشم نوازتر گردد، باید طرز تهیه باسلوق ژله ای را امتحان کنید. در این روش، کافی است ابتدا ژله مورد نظر را در یک لیوان آب گرم و روی بخار کتری کاملا حل کنید تا شفاف و یکدست گردد. نشاسته را هم در یک لیوان آب سرد حل نموده و سپس مواد را روی حرارت قرار داده و بقیه مراحل درست کردن باسلوق خود را ادامه بدهید.

اگه این باسلوق ساده رو با لیوان درست کردید یا فوت و فن خاصی برای خوشمزه تر شدنش دارید، حتما توی کامنت ها برامون بنویسید!

منبع: کتاب کاله
انتشار: 13 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 13 اردیبهشت 1404 گردآورنده: tani-buy.ir شناسه مطلب: 2390

به "طرز تهیه باسلوق ساده با لیوان؛ مقرون به صرفه و با مواد اولیه در دسترس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باسلوق ساده با لیوان؛ مقرون به صرفه و با مواد اولیه در دسترس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید