آشپزی

طرز تهیه مربای به؛ به استقبال پاییز برویم

مربای به یکی از پرطرفدارترین مرباهاست که به راحتی می گردد در منزل با رعایت چند نکته آن را درست کرد و وعده های صبحانه را هیجان انگیزتر و مجذوب کننده تر سرو کرد.

9 شهریور 1400

طرز تهیه موهیتو رستورانی گازدار و بدون گاز

موهیتو رستورانی از مخلوط یخ، لیمو ترش، شکر و نعنا درست می گردد. موهیتو بسیار خنک و خوشمزه بوده و مخصوص برطرف عطش و تشنگی در فصل تابستان است.

11 تیر 1400

2 روش تهیه نیمرو در مایکروفر (در ظرف پیرکس و در ماگ)

طرز تهیه نیمرو در مایکروفر بسیار شبیه تهیه نیمرو در تابه است. نیمرو در مایکروفر را می توانید در ظرف پیرکس یا ماگ درست کنید.

11 تیر 1400

فرزندتان را به خوردن میوه تشویق کنید

یکی از مهم ترین دغدغه های والدین تشویق کردن فرزندانشان به مصرف خوراکی های سالم، میوه و سبزیجات است. تشویق بچه ها و نوجوانان به این کار ممکن است کمی سخت برسد اما ناممکن نیست.

3 خرداد 1400

عطر و بویی که در خانه می پیچد

فصل توت فرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصل های سال ذخیره اش کنیم.

31 اردیبهشت 1400

طرز تهیه چغوک بریزو؛ غذای محلی و خوشمزه کرمان

چغوک در زبان محلی یعنی گنجشگ و بریزو یعنی سرخ نموده. این غذا بسیار خوشمزه و سبک و سریع آماده می گردد. در خیلی از شهرها این غذا پخته می گردد اما با نام های متفاوت.

4 فروردین 1400

گیاه کینوا چیست و چگونه طبخ می شود؟

گیاه کینوا (Quinoa)، برنج اینکا یا خاویار گیاهی نام نوعی دانه خوراکی کم کالری، حجیم و بسیار مغذی است که بومی جنوب آمریکاست.

19 اسفند 1399

سوفله چیست و چه تفاوتی با گراتن دارد؟

سوفله و گراتن معمولا باهم اشتباه می شوند. با مطالعه روی تعریف هر کدام و تحقیق در خصوص دستورهای این دو به راحتی می توان تفاوت سوفله و گراتن را فهمید.

14 اسفند 1399

طرز تهیه املت لبنانی خوشمزه با سس تاهینی

ده ها نوع املت با توجه به تنوع منطقه ای در سراسر دنیا وجود دارد؛ املت هایی مثل املت آمریکایی، املت اسپانیایی، املت با تن ماهی و املت لبنانی. امروز می خواهیم طرز تهیه املت لبنانی و طرز تهیه سس تاهینی را به شما آموزش دهیم.

6 بهمن 1399

معجزه مصرف صبحگاهی نوشیدنی زنجبیل لیمو

خبرنگاران : زنجبیل یک گیاه دارویی فوق العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. این تا حد زیادی با تراکم بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهاب موجود در این ماده غذایی مرتبط است.

17 دی 1399

طرز تهیه آبگوشت بلدرچین

آبگوشت بلدرچین جزو غذاهای خوشمزه و پرطرفدار استان های مرکزی کشورمان است.

29 آذر 1399

طرز تهیه کوکوی بادمجان

کوکوی بادمجان یکی از کوکوهای ایرانی است که طعم بسیار خوبی دارد و مورد استقبال طرفداران بادمجان قرار گرفته است.

25 آذر 1399

طرز تهیه نان گاتا گردویی خوشمزه و مقوی

غذا ها و نان های ارمنی همواره می توانند با طعم متفاوت خود، شما را غافلگیر نمایند و در لیست علاقه مندی های هرکسی قرار بگیرند. نان گاتا از آن دسته نان های سنتی ارمنی ست که تنها یک بار امتحان آن کافی ست تا به دوست دار همیشگیش شوید.

15 آبان 1399

طرز تهیه سرکه انگور خانگی و طبیعی

سرکه انگور یکی از مفیدترین و پرکاربردترین انواع سرکه است که به روش خانگی و صنعتی تهیه میشود. با طرز تهیه سرکه انگور خانگی خوشمزه آشنا شوید.

12 آبان 1399

طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی خوشمزه با تمام فوت و فن ها

زولبیا بامیه از گذشته تا به امروز همواره پای ثابت سفره های افطار و سحر در ماه رمضان بوده است. اما با شرایط بد بهداشتی برخی از قنادی ها، خرید زولبیا بامیه از بیرون از منزل کار چندان عاقلانه ای نیست. بنابراین، سعی بر آن داشتیم تا طرز تهیه زولبیا بامیه را...

4 آبان 1399

مدرسه های کانادا

سن قانونی بچه ها برای شروع تحصیل در بیشتر ایالت ها 5 سالگی است . بچه ها در این سن ابتدا وارد مهد کودک می شوند و از شش سالگی وارد سال اول ابتدایی می شوند . تحصیل در مدارس کانادا در سن 17 - 18 سالگی با اتمام سال دوازده دبیرستان به خاتمه می رسد .

30 مهر 1399

کیک دبل چاکلت مخصوص و خوشمزه

دسر های شکلاتی بسیار پرطرفدار هستند. امروز با طرز تهیه کیک دبل چاکلت با ما همراه باشید تا به صورت مرحله به مرحله ان را به شما آموزش دهیم.

18 مرداد 1399

طرز تهیه سالاد یونانی

پنیر فتا نقش بسیار کلیدی و اساسی را در آشپزی یونانی دارد و جز جدانشدنی غذاها و پیش غذاهای یونانی هست.

14 مرداد 1399

راهنمای سفر به روسیه و جاذبه های توریستی آن

راهنمای سفر به روسیهراهنمای سفر به روسیه : یکی از کشورهای عظیم با مکانهای تاریخی و جالب در دنیا که می توان به آن اشاره نمود کشور روسیه می باشد . در این کشور مناطق توریستی و جاذبه های تاریخی بسیار وجود دارد

6 تیر 1399

روش صحیح فریز کردن مواد غذایی چگونه است؟

فریز کردن مواد غذایی یکی از بهترین روش ها برای مبارزه با فراوری پسماند غذا و هدر رفت آنها است که می تواند مواد خوراکی را برای مدت طولانی در دسترس قرار دهد. حال این مواد می توانند از نوع خوراکی های تازه باشند یا باقی مانده ای از وعده های روزانه. البته اطلاع...

26 خرداد 1399
تعداد: (26)