طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی خوشمزه با تمام فوت و فن ها

به گزارش مجله تانی بای، زولبیا بامیه از گذشته تا به امروز همواره پای ثابت سفره های افطار و سحر در ماه رمضان بوده است. اما با شرایط بد بهداشتی برخی از قنادی ها، خرید زولبیا بامیه از بیرون از منزل کار چندان عاقلانه ای نیست. بنابراین، سعی بر آن داشتیم تا طرز تهیه زولبیا بامیه را با تمام فوت و فن های آن در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا با خیال راحت و به سادگی این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را در منزل تهیه کنید. در ادامه به شما خواهیم گفت که رمز درست کردن زولبیا بامیه براق در چیست؟

طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی خوشمزه با تمام فوت و فن ها

در این مطلب می خوانید:

طرز تهیه شربت بار برای زولبیا بامیه

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه

ترفند های درست کردن بامیه ترد و براق

طرز تهیه زولبیای خانگی خوشمزه

ترفند های پخت زولبیا

طرز تهیه شربت بار برای زولبیا بامیه

در ابتدا شربت بار که همان شهد مخصوص زولبیا بامیه است را به شما آموزش خواهیم داد و در ادامه دستور تهیه زولبیا بامیه خانگی به سبک بازاری ها را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم
شکر1 کیلو گرم
آب2 پیمانه
گلاب¼ پیمانه
هل1 عدد
جوهر لیمو¼ قاشق چایخوری
بادکا (گلوکز)2 قاشق غذاخوری
زعفرانبه میزان لازم

روش تهیه

  • برای درست کردن شربت بار ابتدا آب و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و تا زمان حل شدن ذرات شکر روی حرارت ملایم قرار دهید. (تا زمان جوش آمدن به هیچ عنوان مواد را هم نزنید.)
  • زمانی که شربت آغاز به جوشیدن کرد هل، بادکا (موجود در لوازم قنادی ها) و جوهر لیمو را اضافه کنید. اگر بادکا در دسترس شما نبود، از دستور حذف کنید. اما رمز داشتن زولبیا بامیه براق همین است. به من اعتماد کنید!
  • در نهایت حرارت را کم نموده و گلاب و زعفران را اضافه کنید و شربت را پس از 2-3 دقیقه جوشیدن، از روی حرارت بردارید.

    نکته: برای هم زدن شربت از قاشق چوبی یا لیسک بهره ببرید.

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه

مواد لازم
آرد250 گرم
تخم مرغ3 عدد
شکر1 قاشق غذاخوری
روغن جامد خانگی25 گرم
وانیل¼ قاشق چایخوری
نمک1/8 قاشق چایخوری
عسل1 قاشق غذاخوری

روش تهیه

  • آب، شکر، روغن و عسل را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • به محض جوش آمدن مخلوط آب و شکر، آرد الک شده و نمک را به یک باره به قابلمه اضافه کنید و مرتب با قاشق چوبی یا لیسک به مدت تقریبی 5 دقیقه آغاز به هم زدن کنید. (این مرحله داغ زدن خمیر نام دارد.)
  • زمانی که خمیر در کف قابلمه جمع شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خمیر بامیه از داغی بیافتد.
  • زمانی که خمیر خنک شد، تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و با همزن کاملا مخلوط کنید.
  • در آخرین مرحله وانیل را اضافه نموده و مایه بامیه را درون قیف با ماسوره شکوفه بریزید.
  • بامیه ها را با روغن ولرم سرخ کنید تا به آرامی رنگ بگیرند.
  • بامیه ها را به صورت داغ، درون شربت غوطه ور کنید و با پودر پسته تزیین کنید.

ترفند های درست کردن بامیه ترد و براق

  • برای بریدن بامیه ها از قیچی بهره ببرید. در صورت احتیاج، لبه های قیچی را به روغن آغشته کنید.
  • اگر حرارت روغن برای سرخ کردن بامیه ها خیلی کم باشد، بامیه ها خشک خواهد شد و اگر زیاد باشد، درون بامیه خمیر خواهد ماند!
  • اگر بامیه پس از غلتاندن در شربت بار، شربت خود را از دست داد، نشان از داغی یا شل بودن بیش از حد شربت است.
  • اگر تخم مرغ بامیه زیاد باشد، خطوط روی بامیه محو خواهد شد.
  • برخلاف زولبیا، روغن بامیه باید ولرم باشد.
  • یک قاشق از شربت بار را با تخم مرغ ها به خمیر اضافه کنید تا رنگ بامیه ها هنگام سرخ شدن، پر رنگ تر گردد.
  • گلوکز قیمت کمی دارد و در همه لوازم قنادی ها موجود است؛ این ماده نقش براق کردن بامیه های شما را خواهد داشت، پس سعی کنید حتما در دستور خود، این ماده را داشته باشید.

طرز تهیه زولبیای خانگی خوشمزه

مواد لازم
ماست ترش500 گرم
نشاسته گل500 گرم
روغن مایع1 قاشق غذاخوری
آرد1 قاشق غذاخوری
گلاب2 قاشق چایخوری
زعفرانبه میزان لازم

روش تهیه

  • برای درست کردن زولبیای خانگی، همه مواد یعنی ماست ترش، نشاسته، آرد، روغن، گلاب و زعفران را مخلوط کنید و 2 تا 3 ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید.
  • مواد را از صافی ریز رد کنید تا مخلوط یکدست و لطیفی حاصل گردد.
  • در ادامه مایه زولبیا را درون قیف یا ظرف سس بریزید و در روغن داغ به صورت دورانی بریزید و سرخ کنید.

ترفند های پخت زولبیا

  • اگر رشته ها نازک بود، مایه زولبیا به اندازه کافی استراحت نداشته است.
  • اگر رشته ها از هم جدا می شوند، مایه زولبیا بیش از حد استراحت نموده است و یا مایه زولبیا شل است.
  • اگر رشته ها به اندازه کافی پف نداشت، یک پنس (به میزانی که مابین دو انگشت سبابه و شصت قرار گیرد) جوش شیرین به مایه اضافه کنید.
  • برخلاف بامیه، روغن زولبیا برای سرخ کردن باید کاملا داغ باشد.
  • شربت بار برای زولبیا باید ولرم باشد. شربت داغ باعث خمیر شدن زولبیا ها خواهد شد.
  • برای مرتب و خوش فرم شدن زولبیا ها می توانید از یک رینگ (حلقه) گرد یاری بگیرید. برای این منظور، رینگ را درون روغن قرار دهید و با قیف مایه را درون رینگ به صورت مدور شکل دهید.

سخن آخر

اگرچه درست کردن زولبیا بامیه کار چندان دشواری نیست و معمولا مواد لازم برای تهیه آن در خانه همه کم و بیش وجود دارد، اما، میزان شکر این شیرینی محبوب برای افراد دیابتی و کسانی که از رژیم های لاغری پیروی می نمایند، به نسبت زیاد است. به همین منظور، پیشنهاد می کنیم 5 مدل شیرینی ماه رمضان سالم و انرژی زا را نیز در این مطلب دنبال کنید. همچنین، شما می توانید طرز تهیه 5 مدل دسر ماه رمضان ساده، خوشمزه و پر انرژی را نیز در این مطلب بخوانید.

لطفا اگر دستور های ارائه شده در این مطلب را تهیه کردید، تجربیات و سوالات خود را با ما و سایر همراهان انگیزه به اشتراک بگذارید.

کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 4 آبان 1399 بروزرسانی: 4 آبان 1399 گردآورنده: tani-buy.ir شناسه مطلب: 1170

به "طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی خوشمزه با تمام فوت و فن ها" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی خوشمزه با تمام فوت و فن ها" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه زولبیا بامیه خانگی خوشمزه با تمام فوت و فن ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید