دستور پخت پیتزا یونانی به روش اصلی

به گزارش مجله تانی بای، پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئن هستید از مواد مرغوب استفاده می کنید و غذای سالمی برای خانواده خود تهیه خواهید کرد.

دستور پخت پیتزا یونانی به روش اصلی

پیتزا یونانی یکی از پیتزاهای بسیار خوشمزه است که مواد زیادی برای تهیه آن احتیاج نیست. یکی از مهم ترین نکات تهیه پیتزا یونانی، عمق کم آن است که مانند پیتزاهای آمریکا خمیر را زیاد ضخیم نمی گیرند و در تابه های کم عمق تهیه می گردد و مواد آن کاملا سلیقه ای است. امروز در مجله اینترنتی خبرنگاران پیتزا یونانی مخصوص را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا یونانی

  • تخم مرغ 2 عدد
  • روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین یک قاشق چایخوری
  • ماست 1/2 پیمانه
  • آرد به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه پیتزا یونانی

  • پیاز قرمز یک عدد
  • فلفل دلمه رنگی یک عدد
  • زیتون سیاه 10 عدد
  • پونه کوهی یک قاشق چایخوری
  • گوجه یک عدد
  • پنیر فتا 200 گرم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • سس کچاب به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا یونانی

مرحله اول

ابتدا ماست را با جوش شیرین مخلوط کنید تا جوش شیرین فعال گردد و ماست پف کند سپس به آن تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط گردد سپس آغاز به اضافه کردن آرد کنید باید به مقداری آرد اضافه کنید تا خمیر جمع گردد نباید بیش از مقدار آرد اضافه کنید وقتی خمیر جمع شد به مدت 10 دقیقه با دست خوب ورز دهید. خمیر پیتزا ما حاضر است.

مرحله دوم

زیتون، گوجه، فلفل دلمه و پیاز را ریز خرد کنید. پنیر را رنده کنید. خمیر پیتزا را داخل تابه مورد نظر باز کنید و سس کچاب را با یاری قلم مو روی خمیر بزنید سپس کمی پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و بعد از آن همه مواد خرد شده را روی خمیر بریزید.

مرحله سوم

روی خمیر پونه کوهی خشک را به همراه پودر سیر بریزید و در آخر آن را با پنیر پیتزا کاور کنید. فر را از قبل گرم نموده و تابه پیتزا را داخل فر قرار دهید و دمای را روی 180 درجه و زمان 35 دقیقه تنظیم کنید. در انتهای پخت 2 دقیقه روی خمیر را گریل کنید. به همین راحتی پیتزا یونانی ما حاضر است. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ماکارونی با کالباس، یک طعم متفاوت را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 22 خرداد 1402 بروزرسانی: 22 خرداد 1402 گردآورنده: tani-buy.ir شناسه مطلب: 2220

به "دستور پخت پیتزا یونانی به روش اصلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت پیتزا یونانی به روش اصلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید