طرز تهیه مربای انجیر زرد خانگی

به گزارش مجله تانی بای، این نوع انجیر زرد که به نام انجیر گلابی نیز معروف است بسیار خوشمزه تر است، شما می توانید انجیر را به صورت درسته یا خردشده تهیه کنید.

طرز تهیه مربای انجیر زرد خانگی

مربای انجیر زرد از جمله مرباهای بسیار خوشمزه و تابستانی است که طعم و مزه بی نظیری دارد و به راحتی در منزل تهیه می گردد. همان طور که می دانید مربا را می توانید با انواع میوه ها تهیه و در وعده صبحانه و عصرانه به همراه کره و خامه سرو کنید یا می توانید از مرباها برای تهیه دسرها و شیرینی های خود استفاده نمایید. مربای انجیر انواع و اقسام مختلفی دارد و عطر و طعم آن همه پسند است. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مربای انجیر زرد

  • انجیر 1 کیلوگرم
  • شکر 800 گرم
  • آب 2 پیمانه
  • زعفران دم نموده 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه مربای انجیر زرد

مرحله اول

انجیرها را خوب با دست بشویید تا تمیز گردد. قرار است این مربا را با پوست و درسته تهیه نمایید. انجیرها را داخل یک سبد قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده گردد. سپس با یاری چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید.

مرحله دوم

شکر و آب را داخل یک قابلمه بریزید و بگذارید تا بجوشد و شکر با حرارت کم خودش ذوب نگردد. اصلا نیازی به هم زدن نیست و بهتر است روی حرارت ملایم شربت کم کم قوام پیدا کند و بجوشد. وقتی شکر حل شد نوبت اضافه کردن انجیر است.

مرحله سوم

در ادامه انجیرها را دانه دانه به شربت اضافه کنید. کمی مواد را هم بزنید و 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد و مدام کف روی مربا را بگیرید. اجازه دهید تا مربا غلیظ و انجیرها بپزند و نرم شوند. نباید بیش از مقدار مربا را بجوشانید وگرنه سفت و رنگ آن کدر می گردد.

مرحله چهارم

در ادامه شعله را خاموش کنید و زعفران ساییده شده غلیظ را به همراه آب لیموترش اضافه کنید و هم بزنید. بعد از خنک شدن مربا را داخل شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید و در وعده صبحانه و عصرانه با کره و خامه میل کنید. اگر به دستورهای آشپزی خانگی علاقه دارید، تهیه حلوا ارده خانگی به روش بازاری را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه مربای انجیر زرد

  • به دلخواه می توانید هل یا گلاب نیز به مربای فوق اضافه کنید.
  • می توانید به جای آب لیموترش تازه از نوک قاشق چای خوری جوهر لیمو بهره ببرید.
  • بهتر است از انجیر نرم و رسیده استفاده نکنید تا در قوام پیدا کردن شربت له نگردد.
  • از قابلمه مسی یا لعابی برای پخت مربا بهره ببرید.
  • برای خوش رنگ تر شدن می توانید بعد از پخت در قابلمه را بگذارید و چند ساعت در همین حالت بماند.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 30 مرداد 1401 بروزرسانی: 30 مرداد 1401 گردآورنده: tani-buy.ir شناسه مطلب: 2088

به "طرز تهیه مربای انجیر زرد خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای انجیر زرد خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید