کیک دبل چاکلت مخصوص و خوشمزه
به گزارش مجله تانی بای، دسر های شکلاتی بسیار پرطرفدار هستند. امروز با طرز تهیه کیک دبل چاکلت با ما همراه باشید تا به صورت مرحله به مرحله ان را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم :
شکر دو پیمانه
آرد یک و سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو سه چهارم پیمانه
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
جوش شیرین یک و نیم قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
تخم مرغ دو عدد
کره (آب شده) پاستوریزه نصف پیمانه
عصاره وانیل یک قاشق غذاخوری
قهوه داغ یا آب جوش یک پیمانه
خامه ترش (رقیق شده با مقداری شیر یا آب) یک پیمانه
طرز تهیه کیک دبل چاکلت مخصوص
فر را روی دمای 180 درجه تنظیم کنید و بگذارید گرم شود. سه ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید.
در کاسه ای بزرگ شکر، آرد، کاکائو، بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
خامه ترشی که قبلا با مقدار کمی شیر یا آب رقیق کرده اید را به همراه تخم مرغ، کره آب شده و عصاره وانیل را اضافه کنید و حدود دو دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید و سپس قهوه داغ را اضافه کنید.
مایه به دست آمده را بین سه ظرف به صورت مساوی تقسیم کنید و حدودا بین 30-35 دقیقه در فر بپزید. برای آنکه بفهمید پخته یا نه می توانید یک عدد خلال دندان در کیک فرو کنید و اگر خمیری به آن نچسبید حاضر است.
بعد از آنکه کیک پخت آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شود. در این فاصله مواد مخصوص رویه کیک را درست کنید.
کره ای که به دمای اتاق رسیده است را با سرعت متوسط هم بزنید، بعد سرعت همزن را کم کرده و پودر کاکائو را به آرامی اضافه کنید.
همانطور که سرعت همزن روی کند است شکر را اضافه کنید. شیر را هم به آرامی اضافه کنید تا جایی که به غلظت و طعم مناسبتان برسید.
سرعت همزن را به متوسط تغییر دهید و هم بزنید (حدود سه تا پنج دقیقه) تا مایه شما نرم و پفی شود.
لایه اولیه کیک را بگذارید و مقداری از مایه را داخل آن ریخته و با استفاده از چاقو آن را کاملا پخش کنید، برای لایه های بعدی هم همین کار را تکرار کنید و بعد کیک را مدتی در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد سرو کنید. نوش جان!
منبع: گردشبان