طرز تهیه موهیتو رستورانی گازدار و بدون گاز

به گزارش مجله تانی بای، موهیتو رستورانی از مخلوط یخ، لیمو ترش، شکر و نعنا درست می گردد. موهیتو بسیار خنک و خوشمزه بوده و مخصوص برطرف عطش و تشنگی در فصل تابستان است.

طرز تهیه موهیتو رستورانی گازدار و بدون گاز

خبرنگاران | سرویس آشپزی - موهیتو یا موخیتو (mojito)، یک نوشیدنی خنک و خوشمزه مخصوص روز های گرم فصل تابستان است. منشا این نوشیدنی کوباست؛ وجود مزارع فراوان نیشکر و نعنا در کوبا عامل اصلی به وجود آمدن این نوشیدنی است. مواد اصلی تشکیل دهنده همه آن ها لیمو، نعنا و یخ است. شما هم برای تهیه این نوشیدنی به مواد زیادی نیاز ندارید و خیلی راحت می توانید آن را در منزل درست کنید. در ادامه طرز تهیه موهیتو رستورانی به دو روش گازدار و بدون گاز گفته شده است.

1. طرز تهیه موهیتو رستورانی (بدون گاز)

مواد لازم (برای 4 نفر)
آبنصف لیوان
یخ1 و 1/2 لیوان
شکر 3 قاشق غذاخوری پر
لیمو ترش 3 عدد
برگ نعنا تازه 1 مشت

زمان لازم برای آماده شدن موهیتو: 15 دقیقه

دستور تهیه موهیتو لیموی رستورانی

  • نصف لیوان آب را در یک پارچ بریزید.
  • پوست رویی لیمو ترش را بگیرید و به پارچ آب اضافه کنید. پوست رویی لیمو ترش موهیتو را تلخ می نماید پس بهتر است که آن را جدا کنید.
  • دو قاشق غذاخوری شکر را نیز اضافه کنید.
  • نعنای تازه را پاک کنید و شاخه های آن را بگیرید به طوری که فقط برگ نعنا باقی بماند.
  • یک مشت از برگ نعنا را نیز به پارچ اضافه کنید.
  • اکنون باید یخ را اضافه کنید، اگر دوست دارید که موهیتو شبیه یخ در بهشت غلیظ و سفت گردد، یخ موهیتو باید زیاد باشد، ولی اگر موهیتو شل و آبکی دوست دارید یخ کمتری بریزید.
  • حال همه مواد را با هم مخلوط نموده و در مخلوط کن با دور متوسط بریزید.
  • کمی که مخلوط شد آن را در لیوان مورد نظر برای سرو بریزید.

نوش جان …

2. طرز تهیه موهیتو رستورانی (گازدار)

مواد لازم
نعناع تاز10 برگ
آب گازدار1 لیوان
لیمو ترش 2 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
یخ2/1 لیوان

زمان لازم برای آماده شدن موهیتو 15 دقیقه

طرز تهیه

  • آب گازدار، شکر، یخ، لیموترش پوست گرفته شده و برگ های نعنا را در پارچ مخلوط کن بریزید و در آن را بگذارید.
  • مخلوط کن را روی کمترین سرعت روشن کنید تا مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
  • سپس نوشیدنی را درون لیوان مورد نظر بریزید و آن را با برگ نعنا و لیموترش تازه تزئین کنید.

موهیتو شما آماده سرو است … نوش جان …

سخن آخر

همان طور که گفتیم این نوشیدنی در دو نوع غلیظ و رقیق وجود دارد که اگر می خواهید غلیظ گردد باید مقدار یخ موجود در مواد زیاد باشد و اگر می خواهید ریقیق باشد باید یخ کمتری در آن بریزید. اگر شما هم این نوشیدنی را درست کردید و تجربه یا نظری برای خوشمزه تر شدن آن دارید، آن را با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران در میان بگذارید. همچنین می توانید طرز تهیه موهیتو با عسل و طرز تهیه انواع موهیتو خنک تابستانی (12 دستور موهیتوی میوه) را در خبرنگاران بخوانید.

منبع: setare.com
انتشار: 11 تیر 1400 بروزرسانی: 11 تیر 1400 گردآورنده: tani-buy.ir شناسه مطلب: 1641

به "طرز تهیه موهیتو رستورانی گازدار و بدون گاز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه موهیتو رستورانی گازدار و بدون گاز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید